Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از مادران در دنیای مدرن امروز برای کم کردن بار مسئولیت خود در نگهداری از کودک و یا شرکت در مهمانی ها از تلویزیون و انیمیشن یا بازیهای رایانه ای به عنوان پرستار کودک استفاده می کنند و بدون آگاهی از تبعات کار خود تنها به سرگرم شدن کودکان فکر می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ تربیت و پرورش کودکان در دنیان مدرن امروز و با حضور انواع رسانه ها نسبت به گذشته تحولی شگرف یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودک امروز از سالهای اولیه تولد خویش در هجوم رسانه های مختلف از جمله تلفن های هوشمند، شبکه های اجتماعی، اینترنت، تلوزیون و بازیهای رایانه ای قرار میگیرد و کار والدین در تربیت فرزندان با شرایط کنونی دشوار تر است.

کارشناسان معتقدند در تربیت فرزندان دو امر غفلت از رسانه ها یا اعتماد بیش از حد به رسانه تبعات جبران ناپذیری را برای خانواده به همراه خواهد داشت. بسیاری از مادران برای کم کردن بار مسئولیت خود در نگهداری از کودک و یا شرکت در مهمانی ها و دورهمی های زنانه کودکانشان را با دنیای بزرگ رسانه تنها می گذارند. این گروه که تعداد انها کم هم نیست از تلوزیون و انیمیشن یا بازیهای رایانه ای به عنوان پرستار کودک استفاده می کنند و تنها می خواهند کودکشان  سرگرم باشد بدون اینکه از تبعات کار خویش آگاه باشند.

در این گزارش تأثیر انیمیشن ها و کارتونهای جذاب را بر ذهن کودکان بررسی می کنیم.

عصر همدان:ویژگی مهم رسانه های تصویری مانند انیمیشن ها بر ذهن را بفرمایید؟

قاعد میرابیان کارشناس فضای مجازی و استاد دانشگاه : در رسانه ها اولین هدف صاحبان رسانه  القای تفکر رسانه است؛  اینکه مردم دنیا به چه چیزی فکر کنند. مهمترین خصوصیت رسانه انتقال مفاهیم است. تفکری که رسانه را کنترل می کند به دنبال یکسان سازی اندیشه است. انتقال مفاهیم از طریق رسانه و تصاویر دیداری بسیار سریعتر و راحت تر از انتقال چهره به چهره و گفتاری است .

سوال اینجاست  اکثر رسانه ها به دست چه کسانی کنترل می شوند و در انحصار چه کسانی هستند؟ و در پاسخ به این سوال و پس از کاوش در رسانه ها و شرکت های سازنده آنها متوجه خواهیم شد که صهیونیست ها اداره کنندگان اصلی رسانه های جهان هستند .

عصر همدان: آیا انیمیشن های داخلی قدرت برابری با انیمیشن های خارجی را دارند ؟

میرابیان: قطعا دنیای رسانه در دست صاحبان آن است و کودکان ما مجذوب معروف ترین کارتون های دنیا هستند. به واقع کمپانی اندیشه سازی  والت دیزنی که یک شرکت قدرتمند ساخت انیمیشن های خارجی است، درطی  ۹۰ سال گذشته جایگاه انیمیشن و رسانه را متوجه شده و با استفاده از رسانه های قدرتمند  مفاهیم خودش را  به نسل های آینده انتقال می دهد .

انیمیشن های ایرانی مغلوب تجربه کمپانی های خارجی و جذابیت کار آنها میشوند

کمپانی های قدرتمند انیمیشن سازی با استفاده از موتوهای جستجو و گوگل در بین چندین کشور جهان و گروههای مختلف به نظر سنجی می پردازند و ابزارهای  لازم را  برای بهره برداری بهینه در اختیار دارند. کمپانی های بزرگ انیمیشن سازی از تجربه بسیار بیشتری نسبت به موسسه های تازه تاسیس داخلی بهره مند هستند و نسبت به سلایق مختلف  مخاطب آگاهی بیشتری دارند,محدودیت هایی که برای انیمیشن داخلی وجود دارد برای انیمیشن های خارجی وجود ندارد و انها از جذابیت بیشتری برخوردار هستند .

آرتروز فکری؛ عارضه ای که با کارتون های رنگارنگ به سراغ کودکان می آید

عصرهمدان: انیمیشن ها چه تاثیراتی بر روی کودکان دارد ؟

میرابیان:  تفاوت فرهنگی کارتون های روز دنیا  با جامعه شیعه برای کودکان جامعه ما اثری مخرب دارد. برخی از کارتون های جذاب و دوست داشتنی، اشاعه دهنده  بی حیایی در بین کودکان هستند  و به کودکان دروغ گفتن را اموزش می دهد. از سوی دیگر تماشای تلوزیون به عنوان یک رسانه و در ساعاتی که کودک می تواند بازی کند، حس تحرک و خلاقیت را از  کودکان  می گیرد . تماشای تلویزیون برای کودکان زیر هفت سال توصیه نمی شود زیرا موجب ارتروز فکری برای آنها می شود .کودکان قادر به تفکیک دنیای واقعی و غیر واقعی  نیستند .

عصرهمدان: با توجه به اینکه تماشای انیمیشن موجب اتروز فکری برای کودکان زیر هفت سال می شود والدین چگونه می توانند کودکان خود را سرگرم نمایند ؟

میرابیان: والدین باید فرصت کافی برای بازی و وقت گذراندن با کودکان خود داشته باشند. کارتون ها و انیمیشن ها پرستار کودک نیستند و سپردن کودک به تلویزیون بی تدبیری بزرگی است. ما باید بدانیم بازی فیزیکی باعث رشد مغز کودکان می شود. کودکانی که با  والدینشان بازی می کنند خلاقیت بیشتری دارند .

برای آگاهی از  پیامدهای تماشای کارتون برای کودکان به سراغ سهیلا خالقی تبار مدرس و مشاور دانشگاه و دکترای تخصصی روانشناسی رفتیم و با وی به گفتگو نشستیم .

کودکان قدرت تشخیص دنیای واقعی از غیر واقعی را ندارند

عصرهمدان: انیمیشن ها چه تاثیراتی بر روند رشد شخصیت  کودکان دارد ؟

خالقی تبار: انیمیشن ها تاثیر بسیار زیادی در روند رشد شخصیتی کودکان دارند. با توجه به دیدگاه روانشناسی پیاژه کودکان خود محور هستند و همه چیز را از زاویه دید خودشان بررسی می کنند. همچنین کودکان جاندار پندار هستند و قدرت تشخیص دنیای واقعی و غیر واقعی را ندارند. انیمیشن تاثیر بسیار زیادی بر روی باورها و نگرش و ارزشهای آنها دارد .

کودکان در دوران کودکی به دنبال همسان سازی و الگو پذیری هستند و سعی می کنند خود را به جای نقش اول کارتون بگذارند و حرکات او را انجام دهند .

عصر همدان: والدین در برخورد با انیمیشن ها باید چه سیاستی را اتخاذ کنند؟

خالقی تبار: ما نمی توانیم کودکان را به طور کلی از دیدن کارتون محروم نماییم اما اغلب کارتون ها ساخت کشورهای خارجی است که با فرهنگ، ارزشها و نگرشهای ما تفاوت دارد از این رو والدین در انتخاب انیمیشن ها باید توجه خاصی داشته باشند. وقتی شخصیت هایی نظیر بن تن به قهرمان ذهن کودک تبدیل میشوند کودک از این شخصیت الگو میگیرد. کودکانی که انیمیشن های خشونت آمیز تماشا می کنند اغلب رفتار خشونت آمیز بیشتری از آنان بروز می کند .

کارتون های خشونت آمیز و ترسناک هرچند در ابتدا برای کودکان جذاب است و به دیدن انها علاقه نشان می دهند اما کودکان را دچار ترس و نگرانی مزمن می کند.

نباید انیمیشن ها از زندگی کودک حذف شود

عصرهمدان: اساسا انیمیشن می تواند برای کودک مفید باشد؟

خالقی تبار:ما نمی توانیم کودکان را محدود کنیم و انیمیشن ها را از زندگی کودکان به طور کامل حذف کنیم یکی از نقاط قوت تماشای انیمیشن افزایش قدرت مشاهده کودکان است. در شناخت رنگ ها به کودکان کمک می کند و موجب افزایش یاد گیری بصری کودکان می شود .

عصر همدان: والدین در انتخاب انیمیشن ها به چه نکاتی باید توجه داشته باشند ؟

خالقی تبار: اولین وظیفه والدین این است که قبل از کودکان خویش  انیمیشن ها را تماشا کنند و انها را مورد باز بینی قرار دهند. اگر فرصت کافی برای دیدن انیمیشن ها را ندارند سعی کنند کنار فرزندانشان به تماشای انیمیشن بپردازند و با صبر و حوصله به سوالات فرزندانشان در خصوص انیمیشنی که تماشا می کنند پاسخ بدهند.

والدین باید دنیای واقعی و دنیای خیالی را برای بچه ها تفکیک کنند و یک زمان مناسب را برای افزایش ارتباطات اجتماعی کودکان اختصاص بدهند.

اختلال خواب کودک در سایه کارتون های جذاب

یکی از پیامدهای منفی انیمیشن ها اختلال خواب در کودکان است. طبق تحقیقات روانشناسان تماشای تلوزیون برای کودکان باید به ۳ تا ۴ ساعت در طول هفته محدود باشد و والدین ساعت مشخصی را برای انیمیشن دیدن کودکان اختصاص بدهند و در کنار تماشای تلوزیون برای رشد ذهن خلاق کودکان  ساعتی را به فعالیت های جسمی حرکتی کودک اختصاص بدهند . پیشنهاد ما به والدین این است که والدین سعی کنند از انیمیشن هایی استفاده کنند که بر روی حل مساله کودکان کار کرده است .

سخن پایانی:

مادران در پرورش فرزندان خود باید به رسانه ها نیز توجه کنند و از تبعات استفاده کودک از تلوزیون و کارتون های زیبا و جذاب آگاه باشند. والدین با داشتن تفکر انتقادی و نگاه کاوشگرانه به انیمیشن ها می توانند در انتخاب مناسب انیمیشن برای کودک دخیل باشند. والدین در انتخاب کارتون های خارجی باید وسواس بیشتری داشته باشند زیرا کودکان دنیای واقعی و غیر واقعی را از هم تشخیص نمی دهند و رفتارهای نادرستی مانند خشونت، استعمال دخانیات ، زورگویی و یا رفتارهای جنسی نامناسب به راحتی از طریق انیمیشن ها در کودک نهادینه میشود و قهرمان های پوشالی کارتون های خارجی به الگو و قهرمان ذهنی کودک بدل می شوند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان

سفر به دبی، نگین درخشان خاورمیانه، تجربه‌ای بی‌نظیر برای تمام اعضای خانواده، به خصوص کودکان خواهد بود. با وجود پارک‌های آبی هیجان‌انگیز، سواحل زیبا، مراکز خرید مدرن و جاذبه‌های تفریحی متعدد، دبی مکانی ایده‌آل برای کودکان در سنین مختلف است. برای اینکه کودکان نیز بتوانند از سفر به دبی لذت ببرند، نیاز به اخذ ویزای این کشور دارند. در این مطلب به طور کامل به شرایط اخذ ویزا دبی برای کودکان پرداخته و اطلاعات جامعی در مورد انواع ویزا، هزینه، مدارک و نحوه دریافت آن ارائه خواهیم کرد.

شرایط ویزای دبی برای کودکان

سفر به دبی، شهری مدرن و پرجاذبه، می‌تواند تجربه‌ای فوق‌العاده برای کودکان باشد. اما برای ورود به این کشور، کودکان نیز مانند بزرگسالان به ویزا نیاز دارند.

کودکان زیر 2 سال: کودکان زیر 2 سال در صورت همراهی با پدر و مادر و داشتن گذرنامه جداگانه، نیازی به ویزای دبی ندارند.

کودکان 2 تا 15 سال: کودکان 2 تا 15 سال برای سفر به دبی باید ویزای توریستی دریافت کنند.

کودکان بالای 15 سال: برای کودکان بالای 15 سال، قوانین ویزای دبی مشابه بزرگسالان اعمال می‌شود.

انواع ویزای کودکان

برای اینکه بتوانید در سفر به دبی کودکان خود را به همراه داشته باشید، می‌توانید یکی از انواع ویزاهای آن را دریافت کنید، که در ادامه معرفی می‌کنیم:

ویزای توریستی: رایج‌ترین نوع ویزا برای کودکان، ویزای توریستی است که به آنها اجازه می‌دهد تا 90 روز در دبی اقامت داشته باشند.

ویزای اقامتی: برای کودکانی که قصد اقامت بلندمدت در دبی را دارند، ویزای اقامتی صادر می‌شود.

ویزای تحصیلی: کودکانی که قصد تحصیل در مدارس دبی را دارند، باید ویزای تحصیلی دریافت کنند.

هزینه دریافت ویزای توریستی دبی برای کودکان

هزینه دریافت ویزای توریستی دبی برای کودکان شامل موارد مختلفی است. متقاضیان باید 255 درهم بابت فعالسازی پرونده خانوادگی خود پرداخت کنند. علاوه بر آن 492 درهم برای ورود کودک به دبی، 440 درهم هزینه مهر ویزا باید پرداخت شود. البته در نظر داشته باشید که بسته به نوع ویزای توریستی این هزینه می‌تواند کاهش یا افزایش داشته باشد. به طور مثال هزینه ویزای کودکان زیر 18 سال برای 10 روز 85 درهم، ویزای یک ماهه بین 120 تا 270 درهم بسته به نوع سینگل یا مولتی بودن و ویزای دو ماهه نیز 280 تا 380 درهم است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی برای کودکان

برای اینکه بتوانید برای کودکان خود ویزای مسافرتی به دبی را دریافت کنید، ارائه مدارک زیر الزامی است:

گذرنامه: ارائه اصل و کپی گذرنامه کودک با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر عکس: ارائه دو عدد عکس پرسنلی با زمینه سفید برای کودک مدارک هویتی: ارائه اصل و کپی شناسنامه یا کارت ملی کودک نامه رضایت والدین: در صورتی که کودک با یکی از والدین سفر می‌کند، ارائه نامه رضایت با امضای و مهر سرپرست دیگر الزامی است. بلیط رفت و برگشت: ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما برای اثبات تاریخ ورود و خروج از دبی تمکن مالی: ارائه گردش حساب بانکی یا نامه تمکن مالی سرپرست از بانک برای اثبات تمکن مالی کافی بیمه مسافرتی: ارائه بیمه مسافرتی با پوشش کامل هزینه‌های درمانی در طول مدت اقامت در دبی برای کودک هزینه صدور ویزا: پرداخت هزینه صدور ویزا به صورت آنلاین یا حضوری بهترین تفریحات دبی برای کودکان

دبی جاذبه‌های تفریحی متعددی برای کودکان دارد که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

باغ وحش دبی: این باغ وحش یکی از بزرگترین باغ وحش‌های جهان است و حیوانات مختلفی از سراسر دنیا را در خود جای داده است. پارک آبی آکواونچر: این پارک آبی بزرگترین پارک آبی سرپوشیده در جهان و دارای سرسره‌های آبی هیجان‌انگیز، رودخانه‌های خروشان و استخرهای موج‌دار می‌باشد. دبی مال: این مرکز خرید بزرگترین مرکز خرید جهان است و دارای انواع فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و شهربازی سرپوشیده می‌باشد. کی واندرلند: کی واندرلند دبی با چرخ و فلک عین دبی، بلندترین چرخ و فلک دنیا، و همچنین باغ‌های زیبا، نمایش‌ها و سرگرمی‌های متنوع، مکانی ایده‌آل برای تفریح کودکان و خانواده‌ها است. موزه کودکان دبی: این موزه به طور خاص برای کودکان طراحی شده است و دارای فعالیت‌های آموزشی و سرگرم‌کننده متعددی می‌باشد. ساحل جمیرا: این ساحل یکی از زیباترین سواحل دبی است و مکانی مناسب برای شنا، آفتاب گرفتن و ورزش‌های آبی می‌باشد. نکات مهم برای دریافت ویزای کودکان

برای اینکه در مسیر دریافت ویزای دبی برای کودکان موفق شوید، در نظر گرفتن نکات زیر ضروری است.:

برای دریافت ویزای دبی کودکان، پدر به عنوان قیم و سرپرست شناخته می‌شود که حامی مالی کودک است. پدر باید توان مالی کافی برای تامین هزینه‌های کودک در طول سفر را دارا باشد. مدت ویزای کودکان معادل مدت اعتبار ویزای پدر است. دریافت ویزای دبی در فلای‌تودی

سفر به دبی به همراه کودکان می‌تواند تجربه‌ای فوق‌العاده و خاطره‌انگیز باشد. با اخذ ویزای دبی برای کودکان و برنامه‌ریزی مناسب، می‌توانید از بهترین جاذبه‌ها و تفریحات این شهر زیبا برای کودکان خود لذت ببرید. فلای‌تودی با ارائه خدمات ویزای آسان و سریع، شما را در این سفر یاری خواهد کرد.

فلای‌تودی، به عنوان یکی از معتبرترین مراجع خدمات مسافرتی، امکان اخذ ویزای دبی برای کودکان را در سریع‌ترین زمان و با کمترین هزینه برای شما فراهم می‌کند. با مراجعه به وب‌سایت فلای‌تودی و تکمیل فرم درخواست ویزای دبی برای کودکان، می‌توانید از خدمات مشاوره رایگان کارشناسان مجرب فلای تودی بهره‌مند شوید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ویزای دبی فرزند خود را دریافت کنید. علاوه بر خدمات ویزا، می‌توانید از دیگر خدمات این شرکت مانند رزرو بلیط هواپیما، رزرو هتل و بیمه مسافرتی نیز در سفر به دبی استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان